Kære alle

 

FC2 i 2017 er fra lørdag d. 1. juli til lørdag d. 8 juli.

Familiecamping 2 på Mørkholt Strand Camping er stedet for hele familien. Her er der fokus på forkyndelse med Jesus i centrum og aktiviteter for børn, juniorer, teenagere og voksne – simpelthen noget for hele familien. Vi har de bedste børnemøder, de fedeste juniormøder og de svedigste teenmøder. Vores mål er, at der skal være tid til ferie, gensyn med venner, at møde nye venner og samvær med Gud på mange forskellige måder.

 

Temaet for FC2 2017 er det både simple og samtidige udfordrende ord ”Gå”. Det er det som Jesus siger til sine disciple i missionsbefalingen. ”Gå” ud i alverden og fortæl om mig, får de at vide. Vi skal ikke nødvendigvis ”gå” ud i hele verden, for mennesker lige omkring os har også brug for at høre om Jesus. Så dem skal vi ”gå” til. Vi håber ugen bliver til inspiration, opbyggelse og ikke mindst, at den kan give inspiration og mod til at ”gå” når vi kommer hjem.


Husk at talerne fra 2016 kan genses på forkynder.tv. Brug det til at få ugens budskab genopfrisket, og brug det til at inspirere andre.

 

 Vi ses...

 

Kærlig Hilsen

Udvalget bag FC2