Aflysning af FC2 2020

Det er langt fra med vores gode vilje, at vi hermed meddeler, at årets FC2 på Mørkholt d. 4. til 10. juli er AFLYST på grund af COVID-19. Med baggrund i regeringens udmelding d. 21. april om, at der i bedste fald kan åbnes op for at samles max 500 personer til sommerens arrangementer, ser vi os nødsaget til at aflyse afholdelsen af FC2 2020. Læs desuden IM’s egen udmelding her, som også blev udsendt d. 21. april.

Udvalget har for det første besluttet, at optage 3 bibeltimer med Lasse Holmgaard Iversen, som kan ses i løbet af uge 28. Links til bibelstimerne vil blive lagt ind her på hjemmesiden og på vores FB.

Derudover bliver der også optaget 2 seminarer. Det ene med titlen Glokal bibellæsning, hvor Henrik Engelbrekt Refshauge vil dele nogle erfaringer omkring bibellæsning i forskellige kulturer og et andet med titlen "Vi er kristne, og vi elsker muslimer" hvor Sebastian Olesen vi fortælle os om den gode samtale og relation til muslimer, som indgang til at række dem Guds kærlighed

Følg med på bibelsommer.dk hvor der vil blive lavet en oversigt over alt tilgængeligt materiale for aller aldersgrupper.

Hvis I gerne vil downloade optagelserne inden I tager til Mørkholt, kan de hentes her

Indsamling til Bibelsommer 2020

Det koster at optage og live-streame bibeltimer, børn- juniormøder, seminarer og lovsang. Derfor vil vi gerne bede om en rigtig god gave til Bibelsommer 2020. I uge 28 kører vi en auktion på FC2 facebooksiden. Her kan alle donere og byde på at købe. Læs mere om hvordan her.

 

Angående plads på Mørkholt Strand Camping

Selv om FC2 2020 er aflyst fysisk, er I stadig meget velkomne til at campere på Mørkholt Strand Camping, og det vil være en stor hjælp for Mørkholt, hvis I stadig kommer i ugen.

Alle, som har reserveret plads eller hytte i sommeren, har betalt et depositum, og efter lovgivningen skal Mørkholt Strand Camping ikke tilbagebetale sådan et depositum, da campingpladsen stadig er åben og pladsen kan benyttes. Mørkholt tilbyder dog, at de gæster, som ikke vil benytte campingpladsen i denne uge, kan overføre deres depositum til en ny booking i året 2020, men ikke bruge det på en eksisterende booking.

Mørkholt Strand Camping lever op til retningslinjerne fra sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Kontakt Mørkholt Strand Camping for nærmere info:                              

Tlf.: 75 95 91 22

E-mail: info(at)morkholt.dk  

 

Vi håber, at vi ses på FC2 i 2021, hvor vi vil gøre alt for, at vi kan være sammen ”som vi plejer”!

 

På vegne af FC2 udvalget

Ugeleder Gitte Rasmussen.